Erik Ekstrand Familj

Erik Ekstrand Familj
Erik Ekstrand Familj

Erik Ekstrand Familj /\ TV-program med 41-årige Erik Ekstrand och 45-årige Mats “Mackan” Edlund, vars moniker översätts till “99 saker du måste göra innan du dör” respektive “Nema’s problemas”, var hits i flera år . För att nå Erik Alf Gustav Ekstrand, ring 070-980 05 50 för att nå hans kersbergavilla. Han är för närvarande inbäddad i ett engagerat förhållande med Linda Brisenman. Den 21 oktober föddes han.

Hans hem uppskattas vara värt ca. Mackan och Erik Biografi. Tidigare var Ekstrand värd för numera nedlagda Pussel i Sveriges Radio P3 och medverkade i sketcher i stationens Deluxe-program. Hans TV400-program Snyggast I klassen spelade Josefin Crafoord, som han delade värdskap med. Svenska värdlaget Erik Ekstrand och Mackan Edlund är kända som Erik & Mackan. Årstider.

Säsong ett innehöll Erik Ekstrand och Farah Abadi som de permanenta medlemmarna i Team Erik respektive Team Farah, och två nya kandidater tilldelades varje lag slumpmässigt i början av varje show. När Ellen Bergström fyllde i för Erik i senaste utställningen blev Team Erik Team Ellen. Det är Erik och Mackan. Erik och Mackan har tränat som galningar medan de tittat på tv, kollat ​​på extremsporter och forskat i teorier.

Radioparet har inget annat val än att stänga av sändningen nu. Det har beslutats att inte förnya vårt kontrakt, enligt Mackan Edlund. Ekstrand har hörts som sketcher i Deluxe i Sveriges Radio P3 och som programchef för Pussel, som lades ner i slutet av 2006. Han var programledare för TV400-klassens program Snyggast tillsammans med Josefin Crafoord. Hösten 2007 experimenterade han med många kroppsliga myter i Svenska Kanal 5-programmet EKG.

Under de senaste åren har Erik Ekstrand ofta synts med parhästen Mackan Edlund. Han var värd för TV6-komediprogrammet Erik & Mackan: Hela och rena med Edlund sommaren 2008, och TV5-programmet Erik & Mackan: Snygga och smärta med samma duo den vintern.

Hl I väggens andra säsong i TV6 leddes av programmets producenter 2009. Dessutom deltog han i Guldfeber med Mackan 2010 och Gumball 3000 2010 och 2011 med Mackan Edlund och norrmännen Ivar Bruvoll Vamrk (2010) och 201111. ).

Mellan 2012 och 2015 samarbetade Ekstrand med Sara Young, Jörgen Lötgrd och Fredrik Zander i den veckovisa podden Via Lascaris. Podcasten återupplivades sommaren 2017 under den nya monikern Via Lascaris X2000, och nya avsnitt släpptes varje vecka fram till augusti 2018 tills den drogs ner igen. Låt oss prata om någon som är extremt naiv.

Att läsa om vanliga människor som gör extraordinära saker motiverar och inspirerar oss att göra detsamma i våra egna liv.En av dem är Erik Ekstrand, vars berättelse skulle kunna inspirera dig.

Norskfödde Erik Ekstrand bor och arbetar i Sverige som programledare i radio och tv. Han är känd för att vara ena halvan av duon Erik & Mackan. Han är känd för sina sketcher i Sveriges Radio P3:s Deluxe-show och som en av Pussels programledare. Erik Ekstrand, född i Sverige, föddes den 22 oktober 1979.

Han föddes i Östersund och hans föräldrar uppfostrade honom i Sverige. Han har nu levt i totalt 42 år. Erik försökte hålla sitt privatliv borta från offentligheten och från mediadiskussioner. Frågan om han delar detaljer om sitt liv med sin upskattare eller inte är i slutändan hans egen.

Det är allmänt känt att han är en TV-personlighet, men legitimiteten för hans utbildningsbakgrund och meriter förblir grumlig. Han har inte pekat ut en enda släkting. Han vill dock inte bli utpekad av pressen. Det är en fascinerande resa som Erik Ekstrand har varit på, och han kommer att berätta allt om den. Han har varit gäst i Deluxe i Sveriges Radio P3. Hon hade en lång tid som Pussels programledare men lämnade sin tjänst 2006. Han började sedan vara värd för TV400:s Snyggast i Klassen tillsammans med Josefin Crafoord.

Erik Ekstrand Familj

Han satte först olika kroppsmyter på prov i Channel 5-programmet EKG. Den här författaren har testat dessa recept sedan hösten 2007. Tillsammans med Mackan Edlund var Erik med som programledare för humorprogrammet Erik och Mackan-Hel och ren på TV6 våren 2008 och sedan igen sommaren 2008. Han kommer bra överens med Mackan och samarbetade med honom i 2010 års Guldfeber och 2011 års Gumball 3000.

Tillsammans med Erik och Mackan har norrmannen Ivar Bruvoll förbundit sig till säsongerna 2010 och 2011 av Vamrak respektive Nelli Englen. Ekstrand deltog i Via Lascaris-podden mellan 2012 och 2015 tillsammans med Sara Young, Fredrick Zander och Jorgen Lotgard.

Denna podcast laddas upp varje torsdag kl. 09.00. Podcasten väcktes till liv igen under samma namn, Via Lascaris X2000. Vi försenade det nya avsnittet av podcasten till augusti 2018 innan det togs ur luften permanent. Erik har nyligen blivit uppmärksammad med sin paramour, Mackan Edlund.

Det är inte bara filmer som Ekstrand har varit med i; han har också synts på TV. Några av tv-serierna han har regisserat inkluderar Puzzle och Best in Class. Han arbetade stadigt i tv mellan 2008 och 2013 och medverkade i flera olika program. Erik och Mackan: God syn och känslighet och Erik och Makin: Hälsa och kraft 2008.

Han medverkade i fyra olika serier mellan 2009 och 2010, inklusive Hal i Vaggen (2009), Lord of the Plot (2009) och Gold Fever and Gumball 3000 med Erik och Mackan, som gick till och med 2011.

År 2011 var ett särskilt produktivt år för honom, eftersom han samarbetade med Erik och Mackan i två projekt, 99 nya saker att göra innan du dör och 99 nya saker att göra med dig innan du dör. 2012 medverkade han i dokumentären Erik and Mackan: Breaking the Male Code.

2013 medverkade han i en annan show med Erik och Mackan med titeln Världens största konspirationer. Han återvände till tv 2015 med serien Erik och Mackan gör Kentucky efter två års frånvaro. Han har fortsatt att arbeta stadigt fram till 2019 med en lång rad projekt, inklusive de svenska och svenskspråkiga versionerna av I Lag Man (2016) och den svenska anpassningen av Ridiculousness (2017).

Erik Ekstrand Familj
Erik Ekstrand Familj

Leave a Comment