Britney Spears Längd

Britney Spears Längd
Britney Spears Längd

Britney Spears Längd /\Hon mäter på 1,63 meter i höjd. Britney Jean Spears är en amerikansk sångerska, låtskrivare och dansare. Hon föddes den 2 december 1981. Hon har kallats “Princess of Pop” för sin roll i att återuppliva ungdomspop i slutet av 90- och 00-talet. Spears, vid femton års ålder, skrev på med Jive Records 1997 efter att ha skådat teater och tv.

Spears blev den mest sålda tonårsartisten genom tiderna efter släppet av hennes två första studioalbum,…Baby One More Time (1999) och Oops!… I Did It Again (2000). Försäljning på över 1,3 miljoner under den första veckan gjorde Oops!… I Did It Again till det mest sålda albumet någonsin av en kvinnlig artist i USA, ett rekord som hölls under de kommande femton åren. Spears dök upp i 2002 års Crossroads och släppte de mer mogna och tydliga albumen Britney (2001) och In the Zone (2003).


Sångerskan, dansaren, skådespelerskan och artisten Britney Spears kommer från USA. Som ung började hon medverka i pjäser och tv-serier. När 1990-talet går mot sitt slut, etablerar sig Britney Spears som symbolen för popkungligheter, och inleder en musikalisk revolution för hela sin ålder. Både Britney (2001) och In the Zone (2003), hennes efterföljande studioalbum, innehöll mer mogna och sexuella teman, och Crossroads (2003, där hon gjorde sin filmdebut som huvudkaraktär) innehöll Britney (2002).

Jamie Spears, Britneys pappa, arbetar som konservator. En författare vid namn Lynne Spears, en angloamerikan, är hennes mamma. Hennes äldre bror, Bryan James Spears, är en amerikansk TV- och filmproducent. Jamie Lynn Spears, Britneys yngre syster, är också artist. Hon är mamma till Preston Federline och Jayden Federline.

Det gick rykten om att Britney hade en affär med sin koreograf, Wade Robson. Det var droppen som drev en kil mellan henne och Timberlake. Spekulationerna fortsatte att Britney och sångaren Fred Durst hade en kort romans. 2003, efter att hon och Colin Farrell båda deltagit i en filmpremiär, började rykten cirkulera om att de två var romantiskt inblandade. När sommaren 2003 fortskred började Britney och Columbus Short dejta. 2003 var hon också romantiskt inblandad med Jared Leto.

Britney knöt knuten med Jason Alexander. Separationen tog dock bara 55 timmar att slutföra. Sedan började hon dejta J. R. Rotem, en musikproducent, efter det. Britney Spears checkade in i behandling i februari 2007 efter hennes dramatiska sammanbrott. Hon träffade sångaren Howie Day medan hon var patient på behandlingscentret Promises i Malibu, Kalifornien. Det har sagts att de två har börjat dejta.

Efter att ha träffats på MTV Video Music Awards gick hon på en dejt med Criss Angel. 2007 var Britney och Adnan Ghalib ett par. Hon inledde efteråt ett engagerat förhållande med sin gamla manager, Jason Trawick. Efter det började hon träffa David Lucado.

Charlie Ebersol var hennes pojkvän i totalt åtta månader. Hon dejtar Sam Asghari för tillfället. Britney Spears, då ett barn, var en Star Search-förlorare 1991. Istället var avsnittets mästare en 12-årig pojke som heter Marty Thomas. Hon började med gymnastik i ung ålder och när hon var nio var hon en expert. Hon gjorde en solosångkarriär, men till skillnad från sin motsvarighet från 1990-talet var hon ingen stor internationell hit.

När hon först provade rollen när hon var 8, ansåg producenterna att hon var för ung. Hon bestämde sig för att finslipa sina skådespelarfärdigheter, så hon skrev in sig på en professionell scenkonstskola. Sedan, efter att ha väntat ytterligare fyra år, rollades hon på The Mickey Mouse Club tillsammans med sin första kärlek, Justin Timberlake.

Innan Britney skrev på med ett skivbolag var hon i samtal om att gå med i en tjejgrupp som heter Innosense. Hon kunde ha fortsatt i den riktningen, men istället satte hon solo-demos och skrevs på Jive Records 1997. Efter att ha stöttat Britney på hennes efterföljande turné upplöstes Innosense 2002.

Britney Spears Längd

Ja, låtar som “Hit Me Baby One More Time” spelades in i Cheiron Studios i Stockholm. Våren 1998 flög Britney dit för att spela in sitt debutalbum med hyllade producenter som Max Martin och Denniz Pop. När…Baby One More Time släpptes gjorde Britney ett stort språng i musikbranschen.

När året gick mot sitt slut hade albumet sålt i över 10 miljoner exemplar, vilket gjorde det till det mest sålda albumet av en tonårsartist i historien. Det är också ett av de mest sålda albumen hela tiden och det mest sålda första albumet av någon artist någonsin. Inte så pjåkigt.

Enligt Forbes, åtminstone. Hon kom först på deras årliga Celebrity 100-lista det året efter att ha samlat in 39,2 miljoner dollar det året och varit med i över 25 000 nyheter. Kommer tvåa det året? Tiger Woods. Hur tiderna har förändrats. Britney Spears gick upp i böckerna som den mest sökta personen både 2007 och 2009.

Blondinen var krögare, åtminstone kort. Hon öppnade ett NYC-café som heter Nyla i juni 2002, men i november samma år klippte hon av sina band. Det välkända matstället Cajun har fått sitt namn från initialerna i New York och Louisiana tack vare ett samarbete med kocken Bobby Ochs.

Hon har haft åtta nomineringar men bara en vinst. 2005 fick hon äntligen sitt stora genombrott när hon vann bästa dansinspelning för “Toxic”. Hon vann, men hon missade prisutdelningen sedan hon väntade sitt första barn.

Britney Spears Längd
Britney Spears Längd

Leave a Comment