Anastasios soulis flickvän

Anastasios Soulis, nu 35 år gammal, hade sin debut i filmen “Den bästa sommaren” när han bara var 12 år gammal. I filmen spelade även Kjell Bergqvist och andra framstående skådespelare vid den tiden. Sedan dess har han medverkat i en rad filmer och tv-program, bland annat “Gsmamman” och “Maskineriet”, samt “Johan Falk” och “Red Dot”, som var Netflix första svenska originalfilm. Han har även medverkat i andra filmer, som “Red Dot”.

Det senaste släppet från Soulis är den andra säsongen av actionthrillerserien Maskineriet, som går att se på TV3 och Viaplay.

Den 35-årige skådespelaren diskuterar bland annat sin karaktär Zac i “Mamma Gås”, som förvandlas från en dålig pojke till en bra pojke, i det senaste avsnittet av intervjupodden Livshjulet. Han diskuterar också kommentarerna han har fått på sociala medier till följd av inslaget.

Främlingar har friat till mig minst två eller tre gånger, men jag har inte accepterat något av deras erbjudanden. Efter det är det ingen som kliver fram med digitalt. Han hävdar i podden att folk aldrig skulle våga säga något sådant i ansiktet.

Dessutom har han tagit emot flera olämpliga meddelanden, som, enligt hans åsikt, strider mot #MeToo-rörelsen.

– Jag har fått ett och annat intressant förslag till mig, som, när man verkligen tänker efter, ganska mycket är på väg att vara olagligt, säger han.

Metoo alert? frågar Anna Hegestrand.

Enligt Soulis är detta en #Metoo fem av fem, och det är inte bara en varning.

Men tillkomsten av sociala medier har också fört med sig en del positiv utveckling. Efter att ha skickat ett meddelande till honom träffade skådespelaren så småningom kvinnan som skulle bli hans fästmö med den här metoden.

Hon skickade ett direktmeddelande, fast det fanns inget sådant meddelande, men hon var mycket mer stilig, säger han och syftar på samtalsämnet som kom före det.

Och jag tyckte att hon hade en rolig personlighet. Hon förmedlade sina tankar på ett sätt som kunde beskrivas som ganska direkt. Kanske var detta anledningen till att jag kämpade lite i början. Soulis säger så här om deras förlovning med att vara gift med Sanne Åkerstrand: “Så vi gick ut på dejt, och det är som det är.”

Vid det här laget har paret varit förlovade i ett år och har varit tillsammans i nära tre år. Den exakta tiden då bröllopsklockorna ska ljuda har dock inte bestämts ännu.

Enligt individen som är 35 år “har vi inte valt det än.”

Leave a Comment